Jump to content
Cover for Bamse ja maailman seitsemän uutta ihmettä
Isbn: 978-87-2809-007-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: December 2021
Narrator: Ville-Veikko Niemelä
Length: 48 minutes

Audiobook

Bamse ja maailman seitsemän uutta ihmettä

Bamse, Pomppi ja Kilpinen kiertävät tutkimassa maailman seitsemää uutta ihmettä. Kun rahanahne Kroisos saa kuulla matkasuunnitelmista, hän luulee, että Bamse ja toverit menevät etsimään aarteita. Kroisos lähettää kätyrimyyränsä varastamaan aarteet mutta saa pettyä karvaasti. Aarteet eivät olekaan sellaisia kuin hän odotti! Bamse, Pomppi ja Kilpinen vierailevat Taj Mahalissa, Colosseumissa ja muissa historiallisissa kohteissa. Seikkailun ja hauskanpidon ohessa kaverukset myös oppivat uutta.

Rune Andréasson (1925–1999) oli ruotsalainen sarjakuvapiirtäjä. Hän innostui piirtämisestä jo lapsena, ja lukiossa hän piirsi ensimmäiset sarjakuvansa Allers Familj -lehteen. Uransa aikana Andreásson on lumonnut lukijat tarinoillaan Pellefantista ja ennen kaikkea Bamsesta – maailman vahvimmasta nallesta. Bamse on Ruotsin menestynein lastensarja, josta on tehty myös piirroselokuva.

Tervetuloa Bamsen maailmaan!
Kun Bamse syö Isoäidin jymyhunajaa, hänestä tulee maailman vahvin nalle. Hän on myös maailman kiltein nalle. Hän auttaa kaikkia pulaan joutuneita – olipa kyseessä sitten ystävä tai joku muu. Bamse on naimisissa Leenan kanssa, ja yhdessä heillä on neljä lasta: kolmoset Nalle-Maija, Teddy ja Lennu sekä nuorimmainen Pampula. Kun Bamse ei työskentele metsässä, hän on usein ulkona seikkailemassa parhaiden ystäviensä Pompin ja Kilpisen kanssa.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone