Jump to content
Cover for Tyhjiin juotu
Isbn: 978-95-2351-853-7
Publisher: Into Kustannus
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: December 2021
Narrator: Katariina Airas
Length: 2 hours 41 minutes

Audiobook

Tyhjiin juotu

Mitä perheessä ja parisuhteessa tapahtuu, kun korkki aukeaa ja putki kestää kellon ympäri kaksi viikkoa putkeen - kun ote tavallisesta elämästä alkaa kaikesta yrittämisestä huolimatta lipsua ja matkataan kohti katastrofia.

”Olen 44-vuotias kuuden lapsen äiti ja haluan kertoa meidän tarinamme. Millaista elämä on, kun puolison addiktio vie molemmilta yli kymmenvuotisen uran jälkeen työpaikan, kun ajetaan yksivuotias lapsi takapenkillä kahden promillen humalassa - kun rakastetaan niin, ettei kukaan ympärillä sitä tajua.”

Innon ja Suplan järjestämän kirjoituskilpailun finaaliin yltänyt Tyhjiin juotu on rehellinen ja riipaiseva kuvaus alkoholismin vaikutuksesta parisuhteeseen ja perhe-elämään - ensitapaamisesta kahteen eri Minnesota-hoitojaksoon kaikkine rattijuopumuksineen, pidätyksineen ja suurine tunteineen.

Kati Kuuselalle (s. 1977) kirjoittaminen on terapiaa. Hän alkoi kirjoittaa paranemispäiväkirjaa anoreksian kanssa taistellessaan. Sairaalan porttien avauduttua hän istui tuntikausia meren rannalla kertomassa päiväkirjalle tuntojaan ja tutki Hietaniemen hautausmaan hautakivistä muistiin kirjoittamiensa suomalaisten elämänkiemuroita. Kuusela päätti, että vielä joskus hän kertoo kaikille, millaisen reissun hän teki anoreksian maailmasta takaisin. Se teos on yhä kesken. Nyt tyhjiin juotuna, perhekuntoutuskeskuksessa elämänsä suurinta rakkautta paossa ollessaan Kuusela miettii, että ehkä hänen seuraava teoksensa onkin kaikki hänen kokemansa runomittaan runnotut tunteet.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone