Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Rambo: Ajojahti
Isbn: 978-87-2686-930-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2022
Uppläsare: Jari Nissinen
Length: 9 timmar 49 minuter

Ljudbok

Rambo: Ajojahti

Poliisipäällikkö Teasle löytää Rambon, kodittoman Vietnamin sodan veteraanin, vaeltelemassa kentuckylaisessa pikkukaupungissa. Hän ohjaa miehen kaupungin rajalle, pois kunnollisten kansalaisten silmistä. Kun Rambo ei suostu pysymään poissa, Teaslelle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin sulkea mies vankilaan.

Vankilaoloissa sotamuistot ottavat Rambon valtaansa. Hän hyökkää käyttämällä veistä ja karkaa vuorille. Tilanne pakottaa Teaslen jahtaamaan Ramboa, ja pian avuksi kutsutaan niin helikopteri kuin jälkikoiratkin. Taitavaksi sissisotilaaksi koulutettu Rambo haastaa poliisipäällikön piilostaan kiihkeätempoiseen sotaan, josta ei yllättäviä käänteitä tai vaaraa puutu.

David Morrellin Rambo: Ajojahti herätti ilmestyessään närkästystä aran sota-aiheensa takia. Teos filmatisoitiin Taistelija-toimintaelokuvaksi vuonna 1982, jolloin Rambo nousi suursuosioon ympäri maailman.



David Morrell (s. 1943) on kanadalainen kirjailija, joka tunnetaan esikoiskirjastaan Rambo: Ajojahti (engl. First Blood). Hänen kirjojaan on käännetty ainakin 20 kielelle.

Rambo-sarja kuvaa Vietnamin sodassa sissiksi oppineen John Rambon vaiheita – räjähtävää toimintaa ja nokkelia juonenkäänteitä säästelemättä.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone