Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Sinéad O'Connor – Muistelmat
Isbn: 978-95-2375-488-1
Förlag: Minerva kustannus
Kategori:
Memoarer & Biografier Konst, musik, teater, film
Tillgänglig sedan: januari 2022
Uppläsare: Hannamaija Nikander
Length: 7 timmar 41 minuter

Ljudbok

Sinéad O'Connor – Muistelmat

Temperamentiltaan juuri niin tulinen kirja kuin kirjoittajansa.

Sinéad kertoo kaunistelemattomaan tyyliinsä kaikesta siitä, mikä on muokannut hänestä sen ristiriitaisen, ihaillun ja raivostuttavan hahmon, jona maailmanlaajuinen yleisö hänet tuntee.

Ajeltuine hiuksineen ja terävine mielipiteineen Sinéad O'Connor on ihastuttanut ja ärsyttänyt miljoonia. Hänet muistetaan eritoten Princen kappaleesta Nothing Compares 2 You ja sen pakahduttavasta videosta. Suurimman skandaalin aiheutti puolestaan paavi Johannes Paavali II:n kuvan repiminen suorassa televisiolähetyksessä vuonna 1992.

Sinead O'Connorin kirja on yhtä epätavanomainen kuin hänen uransa. Tyylilleen uskollisena hän puhuu suorasanaisesti vaikeasta lapsuudestaan, musiikillisista menestyksistään ja henkilökohtaisista tappioistaan. Mutta myös äidiksi tulemisen onnesta, jatkuvasta hengellisen täyttymyksen etsinnästä - ja musiikin voimasta, jonka avulla hän on selvinnyt.

Sinéad O’Connor on irlantilainen laulaja ja lauluntekijä. Hän on julkaissut toistakymmentä kriitikoiden ylistämää albumia, ja ne ovat olleet useita kertoja ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone