Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Espanjalainen rouva
Isbn: 978-91-8034-040-3
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

Espanjalainen rouva

Jälleenrakennuksen ja rakkauden aika   

Espanjalainen rouva on 1800-luvun Suomeen sijoittuva historiallinen romaani sopeutumisesta, rakkaudesta ja yhteiskunnan ennakkoluuloista.   Porin kaupunki on juuri tuhoutunut suuressa tulipalossa ja jälleenrakennus on alkamassa. Nuori kauppamies Johan Lundahl tuo vanhempiensa järkytykseksi pitkäksi venyneeltä Espanjan matkaltaan kotiin vaimon, Mariabellan. Johanin äiti Selma Lundahl on kauhuissaan: mitä seurapiireissäkin sanotaan paavinuskoisesta miniästä? 

Mariabella kärsii koti-ikävästä ja häntä painavat omat raskaat menneisyyden muistot. Lisäksi Mariabellan ja uuden perheen välissä on vankka kielimuuri. Porvariston suosimaa ruotsia hänen on ainakin opeteltava, mutta uuden perheen kauhistukseksi hänen suuhunsa tarttuukin ensin palvelusväeltä opittua suomea! Oppiiko espanjalainen rouva uuden kotimaansa tavoille ja mitä hänen menneisyyteensä oikeastaan kätkeytyykään?   

Leila Tuure (s. 1938) on historiallisista romaaneistaan tunnettu porilaissyntyinen kirjailija, joka on työskennellyt myös historianopettajana. Tuuren tarinoissa menneet vuosisadat heräävät ihastuttavasti eloon ja erilaiset ihmiskohtalot saavat äänensä kuuluviin. Espanjalainen rouva on Kauppamies- ja Piiritanssi-sarjoista tunnetun Tuuren itsenäinen teos 1800-luvun suomalaisesta yhteiskunnasta ja elämästä värikkäine henkilöhahmoineen.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone