Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Ystävä
Isbn: 978-91-8034-051-9
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: februari 2022
Uppläsare: Arja Itälä

E-bok

Ystävä

Sofia ja Santeri olivat aikoinaan parhaat ystävät, kunnes Sofian uusi poikaystävä rikkoi heidän välinsä. Santeri katosi Yhdysvaltoihin ryhtyäkseen elokuvakäsikirjoittajaksi, ja Sofiasta tuli palkanlaskija äitinsä yrityksessä. Vuosien jälkeen Santerin isä kuolee ja Santerin on palattava Suomeen hoitamaan isänsä asioita. Sofia toivoo saavansa kauan sitten menetetyn ystävyyden takaisin ja kutsuu Santerin kotiinsa. Järkytyksekseen hän kohtaa kymmenen vuotta vanhemman Santerin, joka onkin itsevarma, määrätietoinen ja pyörryttävän puoleensavetävä. 

Sofia yrittää taistella vaistojaan vastaan ja vakuutella itselleen, että haluaa vain vanhan ystävänsä takaisin. Hän jopa aktivoi nettideittitilin ja pyytää Santeria treffikonsultikseen. Mutta mitä tehdä, kun treffikonsultti houkuttelee enemmän kuin varsinaiset treffikumppanit? Tai kun alkaa vaikuttaa siltä, että Santeri ei panisi lainkaan pahakseen pientä lomaromanssia? 

Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa näiden välistä eroottista jännitettä uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta. 

Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan: pinkkeihin, sinisiin ja punaisiin tarinoihin. Ääni- ja e-kirjojen kannen väri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillä ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyä ryhmäseksiä, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sävyltään synkempiä ja voivat sisältää muun muassa alistamista, bdsm:ää, prostituutiota tai muita teemoja, jotka voivat järkyttää herkempää kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa päähenkilöt ovat täysi-ikäisiä ja seksi on suostumuksellista.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone