Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Kuolema keskipäivällä
Isbn: 978-87-2806-244-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2022

E-bok

Kuolema keskipäivällä

On keskipäivä Santa Caterinan luostarissa. Sisar Isabella on ihmeissään, sillä kellot eivät soita rukouskutsua. Lähtiessään tutkimaan asiaa Isabella tekee kauhistuttavan löydön: sisar Raffaela makaa luostarin sisäpihalla hengettömänä. Elämäniloinen nunna on ilmeisesti pudonnut kellotornista.

Mutta onko todella kyse onnettomuudesta, kuten luostarin johtajatar kivenkovaan väittää? Isabellasta tuntuu mahdottomalta uskoa sitä. Entä mitä merkitsee luku, joka on piirretty ruumiin viereen hiekkapölyyn? Isabella alkaa yhdessä nuoren karabinieerin, Matteo Silvestrin kanssa tutkia tapausta. Pian kaksikko pääseekin synkän salaisuuden jäljille... Nyt tarvitaan Jumalan johdatusta!


Valentina Morelli on kirjoittanut romaaneja jo vuosia. Hän omistaa "Luostari, murha ja dolce vita" -sarjansa Italialle ja onnistuu oivallisesti vangitsemaan toscanalaisen tunnelman. Rikosromaaneillaan hän haluaa kertoa inhimillisiä tarinoita.

Benvenuto a Santa Caterina! Toscanan ihastuttavassa kylässä asuu, työskentelee ja rukoilee luostarisisar Isabella. Äkkiarvaamatta tämä utelias nunna päätyy tutkimaan murhaa ja alkaa sen jälkeen selvitellä myös muita kylässä tapahtuvia rikoksia. Santa Caterinan ainoa poliisi Matteo Silvestri on kiitollinen nunnan tarjoamasta taivaallisesta avusta.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone