Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Morsiamet katoavat
Isbn: 978-87-2697-230-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Romantik
Tillgänglig sedan: mars 2022

E-bok

Morsiamet katoavat

Äkkiseltään voisi ajatella, ettei morsiusliikkeen perustaminen Kurikkaan ole kannattavaa. Mutta Susanna ja Mirkku onnistuvat mahdottomassa. Hääpukuliikkeen myötä eläkeikäinen Mirkku saa elämäänsä myös hieman vauhtia. Toki sitä oli myös Mirkun vanhassa työssä Kotkan poliisilaitoksen kanslistina... Pian yritysmaailmassa alkaa kuitenkin tapahtua kummia. Minne morsiusliikkeen postipaketit oikein katoavat? Kun pakettien lisäksi myös morsiamia alkaa kadota, Kaakon etsivien on aika ryhtyä selvittämään morsiusliikkeen mysteeriä.

Heleena Lönnroth (s. 1947) on suomalainen kirjailija, joka kirjoittaa erityisesti rikosromaaneja. Lönnroth työskenteli pitkään kirjastonhoitajana sekä kirjastotoimenjohtajana Kotkassa. Hänen esikoisromaaninsa Noitapussista kurkistaa kuolema julkaistiin vuonna 1992.

Kaakonetsivät Unto Hakkarainen ja Asseri Valo saattavat kyllä olla eläkeikäisiä miehiä, mutta tämä ei yksityisetsivien vauhtia hidasta. Yhdessä ystävykset ovat valmiita selvittämään mitä monimutkaisimpia rikoksia, jotka kuljettavat heitä ympäri maailman.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone