Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Ritari d'Harmental
Isbn: 978-87-2836-661-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: april 2022
Uppläsare: Tapio Rauvala
Length: 6 timmar 41 minuter

Ljudbok

Ritari d'Harmental

Eletään vuotta 1718 Pariisissa. Ritari d’Harmental on mies, joka ei kaihda seikkailuja. Vitsailua d’Harmental ei kuitenkaan siedä. Kun hänestä ja hänen sydänkäpysestään Sophie d’Avernesta tehdään pilaa, d’Harmental on valmis taisteluun. D’Harmental ei kuitenkaan arvaa, että pian hän on sekaantunut johonkin miekkataistelua suurempaan asiaan. Ranskan kuningas Ludvig XV on alaikäinen, ja hallitusta hoitaa sen takia Filip II, Orléansin herttua. Kaikki eivät ole herttuaan tyytyväisiä. Herttuaa vastustaa kokonainen salaliitto – mutta kummalla puolella sitä ritari d’Harmental mahtaa seisoa?

Ritari d’Harmental aloittaa jännittävän seikkailukirjasarjan. Seuraavat osat ovat Salaliitto ja Rakkaus voittaa kaikki.

Alexandre Dumas (1802–1870) syntyi pikkukaupungissa lähellä Pariisia. Dumas’n isoäiti oli afrikkalaislähtöinen, karibialainen orja, minkä vuoksi myös Dumas kohtasi elämässään paljon rasismia. Kirjailijana Dumas on tunnettu erityisesti historiallisista romaaneistaan ja seikkailuistaan, jotka ovat tehneet hänestä maailman luetuimman ranskalaisen kirjailijan. Dumas kirjoitti myös näytelmiä sekä artikkeleita sanoma- ja aikakauslehtiin.

Ritari d’Harmental ei epäröi vetää miekkaansa esiin, jos hänen kunniaansa loukataan. Kun Ranskan sijaishallitsija onnistuu suututtamaan d’Harmentalin, hänellä on syytä pelätä. Onnistuuko salaliitto syöksemään hallitsijan vallasta?

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone