Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Passagerare till Frankfurt
Isbn: 978-87-1178-832-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2022
Uppläsare: Pascal Wibe
Length: 7 timmar 13 minuter

Ljudbok

Passagerare till Frankfurt

"Var god och spänn fast säkerhetsbältena." Sir Stafford Nye och de övriga passagerarna på flygplanet var redan i tur att landa i Genève. Stafford hade varit på en undersökningskomission i Malaysia. Ett enastående ointressant uppdrag, om han själv skulle säga sitt. Men, tristessen är på väg att brytas.

En tät dimma tvingar planet att bli omdirigerat till Frankfurt. Medan besvikelsen lägger sig kommer en ung, kvinnlig medpassagerade fram till Stafford. Hon är i knipa och vill ha Staffords hjälp. Hon föreslår, i och med att de har många utseendemässiga likheter, att de borde byta identitet... spänningen blir snabbt lika tät som den inkapslande dimman.




Agatha Christie föddes 1890 och dog 1976. Hon var en brittisk deckarförfattare och också världens bästsäljande författare efter Shakespeare med över 4 miljarder böcker sålda på engelska och andra språk. Mest känd är hon för detektiven Hercule Poirot. Tillsammans med Arther Conan Doyle har hon format deckargenren mest.

---

'Passenger to Frankfurt' © 1970 Agatha Christie Limited. All rights reserved.
AGATHA CHRISTIE, the Agatha Christie Signature and the AC Monogram Logo are registered trademarks of Agatha Christie Limited in the UK and elsewhere. All rights reserved.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone