Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Kun kukaan ei kaipaa
Isbn: 978-87-2824-510-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: maj 2022
Uppläsare: Maija Lang
Length: 8 timmar 0 minut

Ljudbok

Kun kukaan ei kaipaa

Hauholaiset kaverukset Roni ja Jörkki tekevät kaamean löydön nuorison suosiman autiotalon läheisyydestä. Tuntematon nuori naishenkilö viruu kuristettuna autiotalon perunakellarissa. Paikkakunnalla ketään ei ole ilmoitettu kadonneeksi, eikä kukaan tunnista vainajaa poliisin kuvista.

Rikosylikonstaapeli Pirkka Juutilainen keskeyttää kesälomansa ja ryhtyy yhdessä työparinsa Päivikki Noron kanssa piinalliseen jäljitystyöhön, joka ei aluksi tunnu johtavan mihinkään. Kaiken lisäksi poliisin työtä häiritsevät perättömät silminnäkijähavainnot.

Samaan aikaan Hellevin Hovissa puhaltavat muutoksen tuulet. Yrityksen toinen osakas Kirsti Haapio on muuttamassa Tampereelle tyttärensä avuksi hoitamaan tämän parin kuukauden ikäisiä kaksospoikia, lisäksi välit Tuomas-pappiin ovat entisestään lämmenneet. Villa Ankerin pihamökki Vanhalla raitilla saa onnekkaan sattuman kautta uuden asukin puuseppä Amos Pekkalasta. Rikostutkinnan lomassa leijuukin romanttisia näkymiä.


Hanne Dahl (Anne Syrjä) on kirjoittanut moniosaisen Hauholle sijoittuvan dekkarisarjan. Dahl on opiskellut Helsingin yliopistossa germaanista filologiaa, suomen kieltä, kotimaista kirjallisuutta ja sosiologiaa. Työuransa hän on tehnyt lääketeollisuudessa.

Hauho-sarjan juonirikkaat dekkarit kertovat rikosten ohella hämäläisen kyläyhteisön iloista ja suruista.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone