Jump to content
Cover for Pelko- ja kauhutarinoita
Isbn: 978-87-2841-363-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Short stories Crime & Mystery
Accessible since: June 2022
Narrator: Raiko Häyrinen
Length: 9 hours 8 minutes

Audiobook

Pelko- ja kauhutarinoita

Moni Lontoon seurapiireissä tiesi, että kirurgi Douglas Stone tapaili lady Sannoxia, varattua naista. Suhde ei olisi luultavasti muuten herättänyt sen enempää kiinnostusta, jollei eräänä päivänä olisi tapahtunut jotain perin poikkeuksellista. Stone nimittäin hälytettiin leikkaamaan muuan naisen kasvoja – naisen turkkilainen aviomies kertoi, että nainen oli saanut myrkkyä alahuuleensa ja naisen kasvoja oli pakko leikata. Stone oli valmis auttamaan naista – eikä ymmärtänyt, että leikkauksella olisi yllättäen vaikutusta myös hänen omaan sivusuhteeseensa...

"Lady Sannoxin tapaus" on yksi karmivista novelleista Arthur Conan Doylen kokoelmassa "Pelko ja kauhutarinoita". Lady Sannoxin lisäksi kokoelmassa tutustutaan muun muassa kahteen arkeologiin, joiden tutkimusmatka katakombiin saa järkyttävän käänteen. Kokoelma sisältää yhteensä 13 hyytävää novellia.

Arthur Conan Doyle (1859–1930) oli skotlantilainen kirjailija ja lääkäri. Hän kirjoitti monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta, mutta tunnetuimmaksi hän on tullut Sherlock Holmesin luojana.

Sherlock Holmes ja tohtori Watson esiintyivät jo Doylen esikoisromaanissa 'Punaisten kirjainten arvoitus', joka julkaistiin vuonna 1887.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone