Jump to content
Cover for Kuolema joella
Isbn: 978-87-2806-267-8
Publisher: Cupido
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: September 2022
Narrator: Hannamaija Nikander
Length: 3 hours 21 minutes

Audiobook

Kuolema joella

Tunnelmallinen cosy crime -sarja Toscanan auringon alta saa jatkoa!

Vanha maankiertäjä Gaetano ja hänen uskollinen bernhardinkoiransa Caesar ovat Santa Caterinan kylässä mieluisia vieraita. Eräänä päivänä karabinieeri Matteo löytää kuitenkin sympaattisen vanhuksen asuntovaunusta joen rannasta – kylmäverisesti murhattuna!

Kyläläiset ovat ymmällään. Kuka on voinut tappaa niin ystävällisen ihmisen? Ja minne Gaetanon koira on kadonnut? Tapaus koskettaa syvästi myös sisar Isabellaa. Hän lähtee yhdessä Matteon kanssa murhaajan jäljille – ja saa selville, ettei Gaetano ollutkaan henkilö, joksi häntä luultiin...Valentina Morelli on kirjoittanut romaaneja jo vuosia. Hän omistaa "Luostari, murha ja dolce vita" -sarjansa Italialle ja onnistuu oivallisesti vangitsemaan toscanalaisen tunnelman. Rikosromaaneillaan hän haluaa kertoa inhimillisiä tarinoita.

Benvenuto a Santa Caterina! Toscanan ihastuttavassa kylässä asuu, työskentelee ja rukoilee luostarisisar Isabella. Äkkiarvaamatta tämä utelias nunna päätyy tutkimaan murhaa ja alkaa sen jälkeen selvitellä myös muita kylässä tapahtuvia rikoksia. Santa Caterinan ainoa poliisi Matteo Silvestri on kiitollinen nunnan tarjoamasta taivaallisesta avusta.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone