Jump to content
The library informs: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Cover for Vielä sydän lyö
Isbn: 978-91-8034-596-5
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: September 2022
Narrator: Jenni Sainio
Length: 11 hours 46 minutes

Audiobook

Vielä sydän lyö

Viihdemaailman koukeroita ja rikosta yhdistävä sarja jatkuu!

Kesä on koittanut kauniissa Sundsvallissa ja opiskelijoiden laulu raikaa. Laulaja Cilla Fallander on saanut uuden työtehtävän talven traagisten tapahtumien jälkeen. Hän työskentelee projektipäällikkönä uuden kauppakeskuksen avajaisissa, ja suunnitelmat ovat loistokkaat. Avajaiset kestävät neljä päivää, mutta jo heti ensimmäisenä iltana asiat menevät hirvittävällä tavalla pieleen. Sen jälkeen ongelmat vain kasaantuvat toisensa perään. Cillalla on vahva tunne, että joku haluaa laittaa kapuloita hänen rattaisiinsa katastrofaalisin seurauksin. Mutta kuka olisi valmis sabotoimaan avajaiset keinoista piittaamatta ja miksi?

Samaan aikaan mies toisella puolella maata tekee synkkiä suunnitelmia. Hän on jo vuosia etsinyt naista ja lasta, jotka kerran pakenivat häneltä. Nyt hän on saanut luotettavan vihjeen, joka johdattaa hänet Sundsvalliin.

Vielä sydän lyö on toinen osa musiikkiuraa tavoittelevasta Cilla Fallanderista kertovassa sarjassa. Ruotsalainen kirjailija ja laulaja-lauluntekijä Susanne Fellbrink yhdistelee taitavasti ihmissuhdedraamaa ja trilleriä ja ammentaa kirjoihinsa paljon omista henkilökohtaisista kokemuksistaan showbisneksessä.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone