Jump to content
Cover for Varjoja kuvastimessa
Isbn: 978-87-2842-577-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: September 2022
Narrator: Elina Ylisuvanto
Length: 6 hours 22 minutes

Audiobook

Varjoja kuvastimessa

Nestori on piinkova liikemies, jolle työ tulee ennen kaikkea, minkä sai huomata myös Raisan äiti jättäessään miehen. Nestorin ja Raisan isä-tytärsuhde on kaikkea muuta kuin yksinkertainen. Kun kuvaan ilmestyy Nestorin uusi naisystävä Veera, asiat mutkistuvat entisestään. Näennäisesti hän näyttää sopivan Nestorin kumppaniksi, mutta kuka Veera oikein on ja mitä hän haluaa? Totuus alkaa valjeta Raisalle vasta isän kuoleman jälkeen.

Ihmissuhteiden kiemuroihin paneutuva Elisabet Ahon romaani Varjoja kuvastimessa vuodelta 1991 on kuvaelma perheiden ristiriidoista ja salaisuuksien voimasta.

Elisabet Aho (s. 1954) on suomalainen kirjailija, joka on työskennellyt muun muassa koulutussihteerinä ja tiedottajana. Aho tunnetaan erityisesti historiallisista romaaneistaan aikuisille ja lastenromaaneistaan, joissa vilisevät usein helsinkiläismiljööt ja aikamatkustukseen liittyvät seikkailut. Aho on voittanut Sysmän kirjakyläpalkinnon vuonna 2002 sekä Suuren Suomalaisen Kirjakerhon tunnustuspalkinnon vuonna 2003. Hänen tunnetuimpia teoksiaan ovat Sisar (2011) ja Aadan aikaikkuna (2010).

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone