Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Havaintomotoriikka
Isbn: 978-95-2370-375-9
Förlag: Santalahti-kustannus
Kategori:
Unga vuxna
Tillgänglig sedan: oktober 2022

E-bok

Havaintomotoriikka

Havaintomotoriikan kehittyminen näkyy sujuvana liikkumisena ja tehokkaana fyysisten tehtävien ratkaisemisena. Sen osa-alueita ovat kehontuntemus, avaruudellinen hahmottaminen sekä suunnan ja ajan hahmottaminen. Tarvitsemme havaintomotoriikka paitsi kaikissa liikunnallisissa suorituksissa myös esimerkiksi liikenteessä selviytymisessä ja monissa ammateissa.

Teos sisältää runsaasti havaintomotoriikkaa kehittäviä harjoitteita, joita voi hyödyntää lasten ja nuorten liikunnan ohjaamisessa, opettamisessa ja valmentamisessa. Kirja soveltuu ideapankiksi esimerkiksi lasten liikuttamiseen varhaiskasvatuksessa, alakoulujen liikunnallistamiseen, perusopetuksen liikunnanopetukseen, lasten ohjaamiseen urheiluseuroissa ja myös tavoitteelliseen urheiluvalmennukseen. Harjoitteiden toteuttaminen on helppoa, sillä tehtävät eivät vaadi erityisiä välineitä eivätkä liikunta-alan koulutusta.

Timo Jaakkola on koulutukseltaan liikuntatieteiden tohtori ja psykologi, joka työskentelee liikuntapedagogiikan apulaisprofessorina Jyväskylän yliopistossa. Lisäksi hän on dosenttina Rauman opettajankoulutuslaitoksessa. Jaakkola on kirjoittanut useita kirjoja muun muassa liikuntataitojen oppimisesta, taitoharjoittelusta ja liikuntapedagogiikasta.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone