Jump to content
Cover for Vilman kolme miestä
Isbn: 978-87-2815-793-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: October 2022
Narrator:
Johanna Kokko
Tom Wentzel
Length: 12 hours 39 minutes

Audiobook

Vilman kolme miestä

Nauruhermoja kutkuttava chick lit -romaani vähän erilaisesta joulusta!

Vilma Veierød on kolmekymppinen pianonsoitonopettaja, joka kärsii omituisesta kuolemanpelosta. Elämää saattavat lyhentää esimerkiksi banaanit – ne ovat radioaktiivisia. Niinpä Vilma viettää aikaa lähinnä kotona, työpaikan lisäksi.

Kun eräänä päivänä Vilman oven taakse ilmestyy kaksi miestä, pappi ja patologi, hän on ymmällään. Pian selviää, että Vilman tuntemattomaksi jäänyt isä on kuollut ja jättänyt Vilmalle pinon kirjeitä. Hän päättää avata yhden kirjeen päivässä. Pikkuhiljaa Vilman eteen aukeaa hänen vanhempiensa rakkaustarina – ja samalla vetäytyvä Vilma oppii paljon myös itsestään. Mutta miten pappi ja patologi liittyvät tähän kaikkeen? Vilmalla ei ole juuri ollut miehiä elämässään, mutta joulukuu tuokin niitä kaksi – tai kolme, jos kuollut isä lasketaan.

Vilman kolme miestä on norjalaisen Gudrun Skrettingin romaani rakkaudesta ja kuolemasta, huumorilla höystettynä.Gudrun Skretting (s. 1971) on palkittu norjalainen kirjailija ja pianisti. Skretting on julkaissut kirjallisuutta niin lapsille kuin myös aikuisille. Häneltä on suomennettu romaani Vilman kolme miestä.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone