Jump to content
Cover for Rakkaus ei katso ikää
Isbn: 978-87-0237-307-3
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: October 2022

E-book

Rakkaus ei katso ikää

Syster Ysterin eläkeläissisarukset valloittavat New Yorkin

Kun Tukholman Aspuddenissa sijaitsevan hurmaavan second hand -liikkeen Syster Ysterin kanta-asiakas Petra löytää liikkeen rojujen seasta mittaamattoman arvokkaan nuken, liikkeen omistajien Mimmin ja Veran elämässä ei mikään ole enää ennallaan. Siskokset saavat kutsun New Yorkiin seuraamaan nuken huutokauppaa antiikkisten nukkejen myyntiin erikoistuneessa huutokauppakamarissa. Kiitokseksi nuken löytämisestä Mimmi ja Vera kutsuvat myös Petran mukaan. Kaipaahan hän kovasti New Yorkissa asuvaa tytärtään Amandaa, joka on saanut roolin Off Broadway -tuotannossa. Petran uusi rakkaus Bosse saa kuitenkin luvan jäädä kotiin Ruotsiin.

Kun Syster Ysterin jengi saapuu New Yorkiin, tummat pilvet alkavat kuitenkin kerääntyä taivaalle. Vastoin lupaustaan Amanda ei olekaan heitä vastassa lentokentällä, eikä kukaan tunnu tietävän, missä hän on. Kaiken lisäksi Tukholmaan jääneen Bossen mustasukkaisuus saa tulta alleen, kun hän saa käsiinsä kännykällä otettuja kuvia Petrasta tunkeilevan antiikkikauppias Göranin seurassa.

Eva Swedenmark on ruotsalainen kirjailija, joka on kirjoittanut lukuisia viihde- ja rikoskirjoja sekä lastenkirjoja. Hänen sydämellisissä tarinoissaan Syster Ysterin putiikista kypsään ikään ehtineet ihmiset nauttivat elämän iloista ja suruista huumoria unohtamatta. Rakkaus ei katso ikää on toinen osa suoraan äänikirjaksi kirjoitetussa sarjassa, jossa ikä ei estä elämistä täysillä.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone