Jump to content
Cover for Nukkelapsi
Isbn: 978-87-2688-508-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: October 2022
Narrator: Markus Niemi
Length: 13 hours 25 minutes

Audiobook

Nukkelapsi

Huippusuositun rikossarjan ensimmäinen osa Viveca Stenin ja Karin Slaughterin tapaan.

Sateisena ja viileänä kesäpäivänä kymmenvuotias tyttö löytyy murhattuna jätekontista Aarhusin esikaupunkialueelta. Poliisin rikostutkija Roland Benito määrätään saman tien tutkimaan tapausta.

Toimittaja Anne Larsen ja valokuvaaja Kamilla Holm tekevät tapauksesta juttua Dagens Nyheter -lehdelle. Mitä enemmän he perehtyvät murhaan, sitä syvemmälle he sotkeutuvat tapaukseen itsekin. Pian selviää, että rikos liittyy netin chattipalstaan, jossa murhatulla tytöllä oli profiili. Murhaajan etsintä alkaa.

Panokset kovenevat, kun uhrin paras ystävä yllättäen katoaa. Myös hänellä oli profiili sivustolla. Myös hän valehteli ikänsä.

NUKKELAPSI on kylmäävä rikoskirja internetin pimeästä puolesta, missä kukaan ei tiedä, kuka käyttäjänimen suojissa piileksii.Inger Gammelgaard Madsen on yksi Tanskan suosituimpia rikoskirjailijoita. Hänet tunnetaan erityisesti menestyneestä Roland Benito -dekkarisarjastaan. Aina luovaa työtä tehnyt Madsen oli graafinen suunnittelija ennen paluutaan ensirakkautensa, kirjoittamisen pariin. Poliisintyö ja rikostekninen tutkimus on aina kiehtonut Madsenia, ja kaikki hänen kirjansa ovatkin saaneet inspiraationsa tosielämän rikoksista.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone