Jump to content
Cover for Bamse - Pomppi ja Metku-Pelle
Isbn: 978-87-2808-992-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: October 2022
Narrator: Sampo Kerola
Length: 11 minutes

Audiobook

Bamse - Pomppi ja Metku-Pelle

Tarina siitä, miten saa uusia ystäviä!

Pomppi on hukannut mökkinsä avaimet, ja voi ei! Metku-Pelle on löytänyt avaimen ja saanut selville, että se sopii Pompin oveen. Mutta onnistuuko Metku-Pellen kavala murtautumisjuoni?

Bamsen kaveri Pomppi saa väkivahvan kanin maineen jännittävässä ja hauskassa tarinassa, jossa vihamiehestä tulee lopulta ystävä.Rune Andréasson (1925–1999) oli ruotsalainen sarjakuvapiirtäjä. Hän innostui piirtämisestä jo lapsena, ja lukiossa hän piirsi ensimmäiset sarjakuvansa Allers Familj -lehteen. Uransa aikana Andreásson on lumonnut lukijat tarinoillaan Pellefantista ja ennen kaikkea Bamsesta – maailman vahvimmasta nallesta. Bamse on Ruotsin menestynein lastensarja, josta on tehty myös piirroselokuva.

Tervetuloa Bamsen maailmaan!
Kun Bamse syö Isoäidin jymyhunajaa, hänestä tulee maailman vahvin nalle. Hän on myös maailman kiltein nalle. Hän auttaa kaikkia pulaan joutuneita – olipa kyseessä sitten ystävä tai joku muu. Bamse on naimisissa Leenan kanssa, ja yhdessä heillä on neljä lasta: kolmoset Nalle-Maija, Teddy ja Lennu sekä nuorimmainen Pampula. Kun Bamse ei työskentele metsässä, hän on usein ulkona seikkailemassa parhaiden ystäviensä Pompin ja Kilpisen kanssa.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone