Jump to content
Cover for Veetille sattuu ja tapahtuu
Isbn: 978-87-0233-457-9
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
3-6 years Children's books 6-9 years
Accessible since: October 2022
Narrator: Erja Manto
Length: 2 hours 23 minutes

Audiobook

Veetille sattuu ja tapahtuu

Veeti on jälleen vauhdissa

Kuten kaikki jo tietävät, Veetillä riittää ideoita. Koulussa ja leikeissä niitä usein tarvitaankin, ja Veetillä on tosi hauskaa naapurinsa Vernan ja muiden kavereiden kanssa. Veeti pelaa jalkapalloa, juhlii syntymäpäiviä, haaveilee lemmikistä ja pukeutuu Halloweenin kunniaksi, aivan kuten muutkin lapset. Veetin kohdalla asiat vain kehittyvät välillä hieman eri suuntaan kuin oli tarkoitus.

Veetille siis sattuu ja tapahtuu – ja näistä kommelluksista kuulet Vilkkalan Veeti -sarjan viidennessä osassa, jossa esimerkiksi rakennetaan robotti ja pestään lattia hauskalla tavalla. Lisäksi kuullaan apinoista ja uudesta vuodesta, jolloin Veeti löysi maailman suurimman pommin!

Anne Sofie Hammer on tanskalainen lasten- ja nuortenkirjailija, jonka ihastuttavaa Veeti-sarjaa on luonnehdittu moderniksi Vaahteranmäen Eemeliksi. Veeti on hyvin rakastettu hahmo kotimaassaan Tanskassa, ja Anne Sofie Hammer kirjoittaa hauskasti ja lapsiystävällisesti, mutta kuitenkin niin, että hänen tekstinsä ilahduttavat ihan kaiken ikäisiä.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone