Jump to content
The library informs: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Cover for En luota sanaasi
Isbn: 978-87-0237-012-6
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: October 2022
Narrator: Krista Putkonen-Örn
Length: 9 hours 30 minutes

Audiobook

En luota sanaasi

“Helena repäisi loput kukkakimppua suojaavasta valkoisesta paperista. Kuuden valkoisen neilikan näkeminen pyörrytti häntä.”

Idyllisen ruotsalaisen pikkukaupungin Vimmerbyn laitamilta löydetään eräänä leutona kesäyönä ulkopaikkakuntalaisen naisen ruumis. Hänet on murhattu raa’asti, ja poliisitarkastaja William Johnson pääsee ensimmäistä kertaa johtamaan murhatutkintaa. Koska naisella ei ole tuttavia Vimmerbyssä, kaikki epäilykset kohdistuvat ensin hänen aviomieheensä, mutta vähitellen selviää, että kuvioissa oli myös toinen mies.

William ja hänen raskaana oleva vaimonsa Josephine ovat muuttaneet hiljattain Williamin kotikaupunkiin Vimmerbyhyn. Jospehine yrittää totutella ajatukseen vanhemmuudesta ja alkaa kaivella oman, nuorena kuolleen äitinsä menneisyyttä.

En luota sanaasi aloittaa poliisitarkastaja William Johnsonista kertovan uuden rikossarjan, jossa murhatutkimukset, ihmissuhteet ja pikkukaupungin elämä yhdistyvät taitavasti punotuksi kokonaisuudeksi, jota ei malta laskea käsistään. Kirjailija Michaela Winglycke on käyttäytymistieteilijä ja opiskelee lakia Tukholmassa. Hän varttui itse Vimmerbyn pikkukaupungin lähistöllä.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone