Jump to content
The library informs: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Cover for Vaikutuksen alaisena
Isbn: 978-95-2393-102-2
Publisher: Into Kustannus
Category:
Society & Culture Psychology
Accessible since: October 2022
Narrator: Satu Paavola
Length: 5 hours 10 minutes

Audiobook

Vaikutuksen alaisena

Opi tuntemaan tavat, joilla vaikutamme toisiimme

Konkreettinen ja mukaansatempaava tietokirja auttaa tunnistamaan sosiaaliset pelit ja ryhmän vallan sekä ymmärtämään, kuinka erilainen maailma voi olla julkisesti ja kulissien takana. Se myös antaa keinoja yhteistyön parantamiseen ja hankalissa tilanteissa toimimiseen.

Vallasta ja vuorovaikutuksesta väitellyt sosiaalipsykologi Sari Kuusela avaa ihmissuhteiden merkitystä yhteisön toiminnassa ja kuvaa sitä, miten puheilla ja suhtautumisella vaikutetaan mielipiteisiin. Kirja kertoo sosiaalisista kartoista ja ansoista, joukkovoiman lumosta ja sosiaalisen vallan käytöstä.

Ihmisten väliset suhteet ja ilmapiirin aistii uudessakin ryhmässä heti. Joku vie kaiken ilmatilan, joku toinen ottaa asiantuntijan roolin, joku puolestaan jää aina syrjään, olipa kyseessä työ, harrastusporukka, kurssi tai vanhempainilta.

Miksi muutumme ryhmässä toistemme kaltaiseksi ja toimimme joskus tavoilla, jotka ihmetyttävät itseämmekin? Mitä tapahtuu silloin, kun hyvät periaatteet hautautuvat omien etujen ja valtataisteluiden alle?

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone