Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Love, Sam
Isbn: 978-87-2843-598-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom Unga vuxna
Tillgänglig sedan: oktober 2022

E-bok

Love, Sam

Sannan elämä muuttui, kun hän lähti lukioikäisenä vaihto-oppilaaksi Michiganiin, Yhdysvaltoihin, ja päätyi asumaan luokkatoverinsa Samin meksikolaisamerikkalaiseen perheeseen. Vaikka Sanna palasi Suomeen, nuoret jatkoivat tiivistä yhteydenpitoa. Nyt Sanna opiskelee Sibelius-Akatemiassa ja on ahkeroinut itselleen stipendivuoden amerikkalaiseen yliopistoon. Myös Sam tekee muutoksia opintoihinsa saadakseen olla lähempänä Sannaa. Mutta mikä on suhteen tulevaisuus erilaisten taustaerojen ja välimatkojen viidakossa? Onko Sanna valmis jättämään Suomen pysyvästi taakseen?

Love, Sam on kolmas osa Sannan ja Samin suhteesta kertovassa kirjasarjassa, jonka tapahtumat sijoittuvat 1970- ja 1980-luvun vaihteeseen. Edelliset osat ovat Jenkkivuosi sekä Dear Sanna.



Anu Jaantila (s. 1957) on julkaissut erityisesti nuortenkirjoja. Hän on koulutukseltaan musiikin maisteri ja ammatiltaan toimittaja, kirjailija ja tv-ohjaaja. Jaantilan teos Jenkkivuosi sai Pirkanmaan Plättä -palkinnon vuonna 1980.

Yksi vuosi ulkomailla voi vastata montaa kotimaassa. Tämän saa tuntea Sanna-niminen lukiolaistyttö, kun hän lähtee Yhdysvaltoihin vaihto-oppilaaksi. Varsinkin, kun tunteilla voi olla valtaa muuttaa koko loppuelämä...


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone