Jump to content
Cover for Siepatut
Isbn: 978-87-2854-250-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: November 2022
Narrator: Tanja Varha
Length: 9 hours 3 minutes

Audiobook

Siepatut

Eveliina ja Henriikka ovat kaksossiskot, joiden elämä ei ole ollut helppoa. Äiti lähti heidän ollessaan pieniä, ja muutama vuosi sen jälkeen isä joutui vankilaan. Rankkaa koulukiusaamista kokeneet tytöt eivät vartuttuaan ole itsekään pysyneet aivan kaidalla tiellä.

Nyt sisaret kohtaavat pitkän tauon jälkeen ja lähtevät maalle verestämään lapsuusmuistojaan. He löytävät tutun rintamamiestalon ja päästävät itsensä sisään. Talo ei kuitenkaan ole niin autio kuin he kuvittelevat – ja pian alkaa tapahtua kummia. Samaan aikaan burnoutin partaalla oleva rikostutkija Takamaa alkaa tutkia alueella siepattujen nuorten naisten tapauksia työparinsa Emma Kososen kanssa. Onko vain sattumaa, että kadonneet naiset ovat Eveliinan ja Henriikan koulukiusaajia? Ovatko siskokset sekaantuneet rikoksiin?

Siepatut on Antero Niemisen jännittävä rikoskertomus, joka pitää lukijan tiukasti otteessaan viimeisille sivuille asti.Antero Nieminen (s. 1983) on kirjailija Lahden seudulta. Kirjoittaminen on hänen tärkein harrastuksensa.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone