Jump to content
Cover for Asekätkijät
Isbn: 978-87-2854-111-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: November 2022
Narrator: Keke Lammassaari
Length: 8 hours 3 minutes

Audiobook

Asekätkijät

Kutkuttavan jännittävä vakoiluromaani sodanjälkeisten vuosien Suomesta, jossa pelko miehityksestä johtaa salaiseen asekätkentäoperaatioon.

Insinöörikapteeni Esa A. Karhi palveli sodan aikana maataan erityisesti vakoilijana. Nyt Karhi elää kuitenkin varsin hiljaista elämää ja on hiljattain perustanut sähkö- ja koneliikkeen. Karhin rauhallinen elämä ei kuitenkaan kestä kauan. Eräänä iltana ovikello soi – ja oven takana on mies mukanaan kirje päämaja ykkösestä. Isänmaa tarvitsee Karhia jälleen – ja pian hänellä on edessään Ruotsiin johtava vaarallinen tehtävä osana asekätkentää. Samalla Karhin on asetuttava takaisin vakoojan rooliin myös yksityiselämässään kun hänen salaperäisen naisystävänsä Nooran yhteydet liittoutuneiden valvontakomissioon alkavat paljastua.

Asekätkijät on sodanjälkeisen Suomen jännitteistä kertova vauhdikas romaani Eino Penttilältä.Kirjailija Eino Penttilän (1907–1997) tuotanto käsitteli erityisesti sotaa ja merenkulkua. Hän julkaisi esikoisteoksensa Katkerat satamat vuonna 1973.

Esa A. Karhi vaikuttaa tavalliselta insinööriltä, mutta sitä hän ei ole. Hän on tehnyt töitä Supolle – ja monet Karhin töistä ovat salaistakin salaisempia.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone