Jump to content
Cover for Turvapaikanhakija
Isbn: 978-95-2732-150-8
Publisher: Book Garden
Category:
Novels
Accessible since: December 2022
Narrator: Jone Takamäki
Length: 12 hours 16 minutes

Audiobook

Turvapaikanhakija

Manalan lautturilla ei ole valtaa valita, kenet hän ottaa kaidan puuveneensä kyytiin. Hän tyytyy ainoastaan soutamaan ikuista Tuonelan virtaa, koska niin on aina ollut ja niin on aina oleva.

Kuin kohtalon oikusta ikuinen totuus kuitenkin järkkyy, ja lautturi eksyy ensimmäistä kertaa tuhansiin vuosiin vieraille vesille. Hän joutuu elävien maailmaan, jossa ihmiset elävät jatkuvassa epävarmuudessa ja ristiriidassa. Hän päätyy Mikkeliin. Siinä missä kuolema pelottaa monia eläviä, on eläminen jokseenkin hämmentävä kokemus tummapukuiselle lautturille.

Turvapaikanhakija on hauska, koskettava ja herkkä romaani rakkaudesta, menetyksestä ja ulkopuolisuudesta. Romaani, jonka tarina sisältää runollista symboliikkaa ja kaunista, ikuista viisautta.

Joonas Tolvanen (s. 1989) on joensuulainen lääketieteen lisensiaatti ja kirjailija sekä Shaolin-soturimunkkien ikiaikaisen perinteen jatkaja ja kung-fu-opettaja. Turvapaikanhakija on hänen ensimmäinen aikuisille suunnattu kaunokirjallinen romaaninsa. Hänen aikaisempaa tuotantoaan ovat omaelämäkerralliset Soturimunkin oppipoika (Atena, 2017), Soturimunkin perintö (SAGA Egmont, 2022) sekä lastenkirjat Jademiekan arvoitus (Otava, 2020), Puunaamioiden kirous (Otava, 2021) ja Kultaisen tikarin salaisuus (Otava, 2022).

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone