Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Palokärjen villi huuto
Isbn: 978-87-2846-900-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: december 2022

E-bok

Palokärjen villi huuto

Opiskelijaelämää menneen ajan Suomessa.

Eletään 1950-lukua. Alma-Reetta eli Retu on biologian opiskelija Helsingin yliopistossa. Opiskelijaelämä on tarjonnut nuorelle naiselle sellaista vapautta, jota hän ei ole eläessään kokenut. Takana on ensimmäinen ulkomaanmatka opiskelutovereiden kanssa. Ensimmäistä kertaa ikinä kukaan ei vahtinut, mihin aikaan Retu tuli kotiin, tai olivatko hänen huulensa turvonneet mahdollisesta suutelusta. Suhde äitiin on erityisen hankala – pystyykö Retu vihdoin opintojen myötä irrottautumaan äidin vallasta? Samalla Retu tutustuu kiinnostaviin nuoriin miehiin, ja varsinkin lintuja rakastava Juhani tekee tähän vaikutuksen.

Palokärjen villi huuto on Sesse Koiviston kiinnostava romaani identiteetistä ja itsensä löytämisestä. Se on itsenäinen jatko-osa teoksille Kätkössä rastaanmuna ja Viivy vielä leppälintu.



Sesse Koivisto (1932–2021) oli kirjailija ja biologi. Monet Koiviston kirjat käsittelevät eläimiä ja ihmisten suhdetta niihin. Aihe oli Koivistolle omakohtainen – olihan Koiviston pitkäaikainen puoliso Ilkka Koivisto Korkeasaaren eläintarhan johtaja.

Alma-Reetta 'Retu' on nuori nainen, joka kasvaa vahvan ja dominoivan äidin varjossa. Pääseekö Retu ikinä vapaaksi sukunsa kahleista?

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone