Jump to content
Cover for Viivy vielä leppälintu
Isbn: 978-87-2846-901-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: December 2022

E-book

Viivy vielä leppälintu

Romaani eräästä suvusta, kasvukivuista ja vaikeasta äiti-tytär-suhteesta.

Eletään 1940-lukua, ja sota on vasta jäänyt taakse. Lumiluoman pappilassa on kaikki sekaisin – pappi ja perheen isoisä on kuollut yllättäen. Olihan papalla jo ikää, mutta suvun nokkamiehen kuolema on silti kova paikka. Onneksi Lumiluoman pappila jää perheelle vielä vuoden ajaksi. Nuori helsinkiläistyttö Alma-Reetta eli Retu vierailee ahkerasti sukupaikassa ja pohtii itseään ja tulevaisuuttaan. Retun suhde omaan äitiin on hankala – Oili-äiti on kylmä ja kontrolloiva. Löytääkö Retu palan itseään Lumiluoman pappilasta? Vai tuleeko hän aina olemaan äidin vallan alla?

Viivy vielä leppälintu on koskettava kasvuromaani Sesse Koivistolta. Se on itsenäinen jatko-osa teokselle Kätkössä rastaanmuna.Sesse Koivisto (1932–2021) oli kirjailija ja biologi. Monet Koiviston kirjat käsittelevät eläimiä ja ihmisten suhdetta niihin. Aihe oli Koivistolle omakohtainen – olihan Koiviston pitkäaikainen puoliso Ilkka Koivisto Korkeasaaren eläintarhan johtaja.

Alma-Reetta 'Retu' on nuori nainen, joka kasvaa vahvan ja dominoivan äidin varjossa. Pääseekö Retu ikinä vapaaksi sukunsa kahleista?


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone