Jump to content
The library informs: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Cover for Salaperäinen vieras
Isbn: 978-87-2806-261-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: December 2022
Narrator: Hannamaija Nikander
Length: 3 hours 17 minutes

Audiobook

Salaperäinen vieras

Hurmaavan cosy crime -sarjan kolmannessa osassa sisar Isabella ja poliisi Matteo Silvestri saavat murhan selvittääkseen.

Santa Caterinan kylä saa uuden asukkaan, kun luostariin muuttaa sisar Donna. Tulokkaassa on kuitenkin jotain outoa: Donna on säikky ja vaikuttaa kärsivän vainoharhaisuudesta. Sisar Isabella alkaa epäillä yhä vahvemmin, ettei uusi sisar ole pohjimmiltaan kiinnostunut luostarielämästä.

Isabellalla on kuitenkin muutakin mietittävää. Hänen on valvottava luostarissa tehtävää remonttia. Eikä siinä vielä kaikki: luostariin saapuu vieraaksi nainen nimeltä Gina Bellucci, jota rauha ja itsensä tutkiskelu eivät vaikuta kiinnostavan lainkaan. Ennen kuin Isabella saa selville, mitä Gina Bellucci luostarissa oikeasti tekee, tapahtuu murha.Valentina Morelli on kirjoittanut romaaneja jo vuosia. Hän omistaa "Luostari, murha ja dolce vita" -sarjansa Italialle ja onnistuu oivallisesti vangitsemaan toscanalaisen tunnelman. Rikosromaaneillaan hän haluaa kertoa inhimillisiä tarinoita.

Benvenuto a Santa Caterina! Toscanan ihastuttavassa kylässä asuu, työskentelee ja rukoilee luostarisisar Isabella. Äkkiarvaamatta tämä utelias nunna päätyy tutkimaan murhaa ja alkaa sen jälkeen selvitellä myös muita kylässä tapahtuvia rikoksia. Santa Caterinan ainoa poliisi Matteo Silvestri on kiitollinen nunnan tarjoamasta taivaallisesta avusta.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone