Jump to content
The library informs: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Cover for Sodan jälkeen sarastus
Isbn: 978-87-2858-309-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: January 2023
Narrator: Liisa Pöntinen
Length: 10 hours 2 minutes

Audiobook

Sodan jälkeen sarastus

Koskettava historiallinen romaani Helsingin sodanjälkeisestä vuosista.

Eletään syksyä 1946 Käpylässä. Sota on jäänyt taakse, ja kaupunkilaiset yrittävät päästä jaloilleen. Mandi on yksinhuoltaja, mutta eri syystä kuin moni muu nainen – hän on käynyt läpi avioeron. Sota on silti jättänyt jälkensä myös Mandiin, joka lähetti omat poikansa sotalapsiksi Ruotsiin. Vaikka lapset ovat palanneet kotiin, menettämisen pelko on edelleen läsnä.

Yhteisöllisyys on sodan jälkeen vahvaa – kaikki auttavat toisiaan parhaansa mukaan. Kun naapurissa asuvan teini-ikäisen Lailan äiti yllättäen katoaa, Mandi tulee apuun. Onhan Mandilla monta suuta ruokittavana jo omasta takaa, mutta ei lapsia voi oman onnensa nojaankaan jättää. Huhujen mukaan Lailan äiti Ellen on hylännyt lapsensa tieten tahtoen. Mutta onko taustalla sittenkin jotakin pahaenteisempää? Kaiken keskellä Mandi kaipaa miehen kosketusta, vaikka omia tarpeita ei lapsikatraan keskellä uskalla ajatellakaan.

Sodan jälkeen sarastus on kiehtova, todentuntuinen historiallinen romaani vaikeista ajoista, joiden läpi toivo kuitenkin aina sarastaa.Kirjailija Riitta Latvala (s. 1964) on ollut vapaa kirjailija jo vuodesta 2007. Sitä ennen hän työskenteli toimittajana.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone