Jump to content
Cover for Rakkauden naamiaiset
Isbn: 978-87-2840-756-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: February 2023

E-book

Rakkauden naamiaiset

Taiteilijaelämää Pariisissa – rakkautta unohtamatta. 

Suomalainen Anna-Maria asuu 1800-luvun lopun Pariisissa taiteilijaisänsä kanssa. Kaikki on jännittävää kaupungissa, jossa jopa Anna-Marian nimi lausutaan hienosti, Anne-Marie. Boheemin taiteilijayhteisön muista asukkaista hänelle läheisin on nokkela Pierre. Nuorukainen tuo Anna-Marian päiviin valoa silloinkin, kun huolet isän heikosta terveydestä täyttävät hänen mielensä. 

Yhtäkkiä Anna-Marian pahimmat pelot käyvät kuitenkin toteen, kun isä sairastuu keuhkotautiin ja kuolee. Hankalassa tilanteessa Anna-Marian täytyy löytää nopeasti keino saada toimeentulo. Ja ennen kuin hän arvaakaan, hän löytää myös itsestään taiteilijan – sillä Anna-Mariasta kuoriutuu dramaattinen näyttelijätär! Työ ei ole kuitenkaan ainoa asia, joka muuttuu Anna-Marian elämässä. Hän herättää niin varakkaan maalarin Albertin kuin temperamenttisen teatteriseurueen johtajan Casimirinkin huomion. Pohtiessaan elämänsä suuntaa Anna-Marian on opittava kuuntelemaan sydäntään. 

Rakkauden naamiaiset on jännittävä historiallinen rakkauskertomus Tuija Lehtiseltä. Se on toinen osa Seurapiirejä ja suuria tunteita -sarjaa, jonka ihastuttavissa tarinoissa kuljetaan muun muuassa Budapestin seurapiireissä ja suomalaisissa kartanomaisemissa. Tarina on julkaistu alun perin kirjailijanimellä Johanna Koivu.Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

Seurapiirejä ja suuria tunteita on sarja ihastuttavia historiallisia rakkaustarinoita.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone