Jump to content
Cover for Tuhoisa rakkaus
Isbn: 978-87-2840-639-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: February 2023

E-book

Tuhoisa rakkaus

Vaaraaa, rakkautta ja suuria tunteita San Franciscossa.

Goldie on nuori nainen, joka hoitaa työkseen suuria ja vaarallisia eläimiä, kuten leijonia ja tiikereitä. Jos elokuvantekijä haluaa elokuvaansa susia, Goldien perheyritys hoitaa eläimet paikalle. Kun Goldie tutustuu aatelisperheen vesaan Brannyyn, hän ei tiedä mitä ajatella Brannysta. Onko hän ihastunut mieheen vai ei? Lisäksi soppaa sekoittaa karski Simon, joka työskentelee Goldien perheyrityksessä. Kun Goldie joutuu yllättäen sairaalaan, edessä on oikea tunteiden sekamelska – kuka rakastaa lopulta ja ketä?

Tuhoisa rakkaus on viides osa jännittävässä romanttisessa sarjassa, jonka tapahtumat liittyvät sanfranciscolaiseen Mayer Medical Centeriin.Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja täynnä tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvät sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pääsee todistamaan monia jännittäviä rakkaustarinoita.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone