Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Tuhoisa rakkaus
Isbn: 978-87-2840-639-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: februari 2023

E-bok

Tuhoisa rakkaus

Vaaraaa, rakkautta ja suuria tunteita San Franciscossa.

Goldie on nuori nainen, joka hoitaa työkseen suuria ja vaarallisia eläimiä, kuten leijonia ja tiikereitä. Jos elokuvantekijä haluaa elokuvaansa susia, Goldien perheyritys hoitaa eläimet paikalle. Kun Goldie tutustuu aatelisperheen vesaan Brannyyn, hän ei tiedä mitä ajatella Brannysta. Onko hän ihastunut mieheen vai ei? Lisäksi soppaa sekoittaa karski Simon, joka työskentelee Goldien perheyrityksessä. Kun Goldie joutuu yllättäen sairaalaan, edessä on oikea tunteiden sekamelska – kuka rakastaa lopulta ja ketä?

Tuhoisa rakkaus on viides osa jännittävässä romanttisessa sarjassa, jonka tapahtumat liittyvät sanfranciscolaiseen Mayer Medical Centeriin.



Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja täynnä tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvät sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pääsee todistamaan monia jännittäviä rakkaustarinoita.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone