Jump to content
Cover for Viimeinen mahdollisuus
Isbn: 978-87-2702-787-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Romance Feelgood
Accessible since: March 2023
Narrator: Netta Herranen
Length: 2 hours 37 minutes

Audiobook

Viimeinen mahdollisuus

Retroa lääkäriromantiikkaa rakastetulta viihdekirjailijalta! Ihana rakkaustarina aloittaa romanttisen sarjan kirurgi Stefan Frankista ja hänen lähipiiristään 80-luvun Kaliforniassa.

Stefan Frank on suomalaissyntyinen kirurgi, joka on omistautunut työlleen sanfransiscolaisessa Mayer Medical Center -sairaalassa. Paikallisessa kahvilassa Stefan tutustuu sattumalta elokuva-alalla työskentelevään Jakeen ja tämän näyttelijäksi pyrkivään tyttöystävään Pepitaan. Tuttavuus vaikuttaa lyhytaikaiselta, mutta siinä Stefan on pahan kerran väärässä. Samana iltana paikallisen elokuvatuottajan juhlat päättyvät karusti ja Stefan Frankin pitkäveteinen päivystysvuoro sähköistyy – Jake tuodaan sairaalaan henkihieverissä ja rikoksesta epäiltynä. Mitä juhlissa todella tapahtui?

Tapaus tuo Stefanin elämään tarkkavainuisen juorutoimittaja Meaganin. Saavatko he yhdessä selville illan arvoituksen? Samalla vaarassa saattaa olla Stefanin vakaumus siitä, ettei kirurgin kiireiseen elämään mahdu rakkautta...

Viimeinen mahdollisuus aloittaa Tuija Lehtisen hurmaavan lääkäriromantiikkasarjan Sairaala San Fransiscossa. 80-luvun Kaliforniassa suuret tunteet käyvät kuumana, ja kirurgi Stefan Frankin lähipiirissä sattuu ja tapahtuu. Tuija Lehtisen huumori kruunaa hersyvän retroromantiikan!Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja täynnä tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvät sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pääsee todistamaan monia jännittäviä rakkaustarinoita.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone