Jump to content
Cover for Ratkaisun hetket
Isbn: 978-87-2840-636-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: March 2023

E-book

Ratkaisun hetket

Draamaa ja suuria tunteita taivaan korkeudella.

Faith Hathaway on amerikkalainen lentoemäntä, jonka ylväs olemus saa katseet kääntymään. Tänään Faithilla ei kuitenkaan ole hyvä päivä. Kun Faith ajaa kohti lentokenttää, hän huomaa heti taivaan synkät pilvet. Mitä kurjempi lähtöilma, sitä huonotuulisempia matkustajat tuuppaavat olemaan... Faith ei kuitenkaan arvaa, että lennosta tulee dramaattisempi kuin hän olisi ikinä voinut kuvitella – ja että suuret tunteet liittyvät tähän lentoon.

Ratkaisun hetket on huimia käänteitä sisältävä rakkauskertomus Tuija Lehtiseltä. Tarinassa vilahtaa myös Lehtisen monista muista rakkauskertomuksista tuttu lääkäri Stefan Frank.Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja täynnä tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvät sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pääsee todistamaan monia jännittäviä rakkaustarinoita.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone