Jump to content
Cover for Vielä kello tikittää
Isbn: 978-91-8034-608-5
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: March 2023
Narrator: Maria Jyrkäs
Length: 10 hours 51 minutes

Audiobook

Vielä kello tikittää

Viihdeteollisuuden kulisseissa kaikki ei ole sitä, miltä näyttää

Laulaja Cilla Fallanderilla on takanaan vaikea syksy. Kuuluisan levy-yhtiön johtajan houkuttelemana hän on ajautunut vastentahtoisesti osallistumaan Stärnfabrikeniin, erääseen maan suurimmista reality-ohjelmista, jossa nuoret ja lahjakkaat osallistujat kilpailevat paikastaan musiikkimaailman valokeilassa. Myös 16-vuotias Leyla Kolte haaveilee tähteydestä. Viihdeteollisuus näyttää kuitenkin sekä Cillalle että Leylalle raadolliset kasvonsa.

Uudenvuodenaattona Cilla show-ryhmineen valmistautuu illan esitykseen hotelli Södra bergetissä. Cillan tietämättä myös Stjärnfabrikenin tuotantoryhmä on kirjautunut samaan hotelliin, valmiina käynnistämään kuvaukset. Kun raju lumimyrsky pyyhkäisee yli Sundsvallin ja lumen saartamasta hotellista alkaa kadota vieraita, on Cillan jälleen selviydyttävä hengenvaarallisesta tilanteesta. Onko uudenvuoden juhlintaan soluttautunut murhaaja?

Vielä kello tikittää on kolmas osa musiikkiuraa tavoittelevasta Cilla Fallanderista kertovassa sarjassa. Ruotsalainen kirjailija ja laulaja-lauluntekijä Susanne Fellbrink yhdistelee taitavasti ihmissuhdedraamaa ja trilleriä ja ammentaa kirjoihinsa paljon omista henkilökohtaisista kokemuksistaan showbisneksessä.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone