Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Rakkauden naamiaiset
Isbn: 978-87-2703-086-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: mars 2023
Uppläsare: Susanna Hyvärinen
Length: 3 timmar 51 minuter

Ljudbok

Rakkauden naamiaiset

Taiteilijaelämää Pariisissa – rakkautta unohtamatta. 

Suomalainen Anna-Maria asuu 1800-luvun lopun Pariisissa taiteilijaisänsä kanssa. Kaikki on jännittävää kaupungissa, jossa jopa Anna-Marian nimi lausutaan hienosti, Anne-Marie. Boheemin taiteilijayhteisön muista asukkaista hänelle läheisin on nokkela Pierre. Nuorukainen tuo Anna-Marian päiviin valoa silloinkin, kun huolet isän heikosta terveydestä täyttävät hänen mielensä. 

Yhtäkkiä Anna-Marian pahimmat pelot käyvät kuitenkin toteen, kun isä sairastuu keuhkotautiin ja kuolee. Hankalassa tilanteessa Anna-Marian täytyy löytää nopeasti keino saada toimeentulo. Ja ennen kuin hän arvaakaan, hän löytää myös itsestään taiteilijan – sillä Anna-Mariasta kuoriutuu dramaattinen näyttelijätär! Työ ei ole kuitenkaan ainoa asia, joka muuttuu Anna-Marian elämässä. Hän herättää niin varakkaan maalarin Albertin kuin temperamenttisen teatteriseurueen johtajan Casimirinkin huomion. Pohtiessaan elämänsä suuntaa Anna-Marian on opittava kuuntelemaan sydäntään. 

Rakkauden naamiaiset on jännittävä historiallinen rakkauskertomus Tuija Lehtiseltä. Se on toinen osa Seurapiirejä ja suuria tunteita -sarjaa, jonka ihastuttavissa tarinoissa kuljetaan muun muuassa Budapestin seurapiireissä ja suomalaisissa kartanomaisemissa. Tarina on julkaistu alun perin kirjailijanimellä Johanna Koivu.



Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

Seurapiirejä ja suuria tunteita on sarja ihastuttavia historiallisia rakkaustarinoita.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone