Jump to content
Cover for Matkalla tähtiin
Isbn: 978-87-2840-628-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: March 2023

E-book

Matkalla tähtiin

Laurie on hypnoottisen komea ja karismaattinen taikuri, mutta viime aikoina hän on kohdannut vastoinkäymisen toisensa perään. Laurien vaimo Jo-Ann on kyllästynyt vihdoin lopullisesti kiertue-elämään ja päättänyt jättää Laurien. Samalla ovat alkaneet sydänvaivat, jotka tuovat Laurien Mayer Medical Centeriin tohtori Stefan Frankin vastaanotolle. Laurie ei kuitenkaan ole ainoa kohtalon koettelema vastaanotolla – myös tohtori Frankin apulainen Ruby on kokenut kovia ja etsii uutta suuntaa elämälleen...

Matkalla tähtiin on viihdyttävä romanttinen kertomus, jossa liikutaan show bussineksen ja sairaalamaailman jännittävissä ympäristöissä.Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja täynnä tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvät sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pääsee todistamaan monia jännittäviä rakkaustarinoita.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone