Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Vielä liekki roihuaa
Isbn: 978-91-8034-626-9
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2023

E-bok

Vielä liekki roihuaa

Cilla Fallanderilla on jälleen tuhat rautaa tulessa

Cillan perustama uusi juhlahuoneisto, Plan Tre, täytyisi saada kuntoon ennen kuin juhlasesonki pyörähtää käyntiin, mutta Cilla saa huomata, että uuden yrityksen perustaminen ei olekaan aivan helppo homma. Mikään ei tunnu menevän putkeen, ja harmia piisaa niin henkilökunnasta kuin kutsumattomista vieraistakin. Kaiken kukkuraksi juhlatilassa tuntuu kummittelevan, sillä öiseen aikaan ilmastointihuoneesta kuuluu outoja ääniä.

Samaan aikaan Sundvallissa kolme muutakin naista kamppailee omien haasteidensa kanssa. Ylikontrolloiva poikaystävä on ahdistanut nuoren Alvan nurkkaan, eronnut Julia taas yrittää selvityä arjestaan kehittämällä ikävän riippuvuuden, ja leskeksi jääneen Millyn murheena on huumeisiin langennut poika Fredrik.

Cillan, Alvan, Julian ja Millyn kohtalot punoutuvatt yhteen Plan Tre -juhlahuoneistossa ja he joutuvat keskellä arvaamattomia tapahtumia. Sitten eräänä iltana juhlatilan takapihan roskasäiliöstä löytyy ruumis…

Vielä liekki roihuaa on Cilla Fallanderista ja Sundvallista kertovan sarjan neljäs osa. Ruotsalainen kirjailija ja laulaja-lauluntekijä Susanne Fellbrink yhdistelee taitavasti ihmissuhdedraamaa ja trilleriä ja ammentaa kirjoihinsa paljon omista henkilökohtaisista kokemuksistaan showbisneksessä.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone