Jump to content
Cover for Kuka kertoisi totuuden?
Isbn: 978-87-2840-625-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: April 2023

E-book

Kuka kertoisi totuuden?

Jännittävä romanttinen kertomus poliisityön maailmasta

Tina Scarlatti työskentelee poliisina San Franciscon synkemmissä kaupunginosissa työparinsa Pete Wilsonin kanssa. Pete on viime aikoina käyttäytynyt erikoisesti, arvaamattomasti ja vähän pelottavastikin, ja se on huomannut myös Peten vaimo Shirley. Työtehtävillä nähdyt traagiset kohtalot eivät auta asiaa, ei myöskään Shirleyn komea miespuolinen kollega, joka herättää Petessä mustasukkaisuutta. Tinalla on onneksi työn huolettaessa tukenaan Leroy, joka haluaisi ehkä olla enemmänkin kuin pelkkä työtoveri...

Kuka kertoisi totuuden on viihdyttävä romanttinen kertomus, jossa tavataan myös muista Sairaala San Franciscossa -sarjan osista tuttu tohtori Stefan Frank.Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja täynnä tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvät sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pääsee todistamaan monia jännittäviä rakkaustarinoita.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone