Jump to content
The library informs: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Cover for Enkelilunta
Isbn: 978-87-2703-044-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: May 2023
Narrator: Johanna Kokko
Length: 7 hours 2 minutes

Audiobook

Enkelilunta

Tiivistunnelmainen jännitysromaani vie matkailumaailmaan, jossa ilmastonmuutos uhkaa vaurasta tulevaisuutta.

Ympäristöasiantuntija Katarina Lahti saapuu töihin huippuluokan hiihtokeskukseen, Suomu Ski Resortiin. Ylellisesti varustellun hiihtokeskuksen arkeen syntyy kuitenkin särö, kun Katarina tuntureilla kulkiessaan löytää keskuksen rinnepäällikön kuolleena. Ruumiin valkoiseksi muuttuneet silmät painuvat tarkkanäköisen Katarinan mieleen, eikä yksityiskohta jätä häntä rauhaan.

Katarinalla on kontakti paikalliselle patologian laitokselle, ja vähitellen hän päättää alkaa selvittämään kuolemantapauksen taustoja. Pian Katarina alkaa nähdä hiihtokeskuksen toiminnassa kummallisia merkkejä. Kuinka taatusti lumisista talvistaan tunnettu Suomu on luonut menestystarinansa? Sukeltaessaan aina vain syvemmälle salaisuuksien verkkoon Katarina tuntee lopulta myös oman henkensä uhatuksi. Paljastuuko Suomutunturin hämärässä liikkuvan tappajan henkilöllisyys ennen kuin on liian myöhäistä?



Anne Lukkarila (s. 1968) on suomalainen kirjailija, joka on kirjoittanut romaaneja, runokoelmia ja tietokirjallisuutta. Enkelilunta on hänen esikoisdekkarinsa. Lukkarila toimii myös kouluttajana ja luovan kirjoittamisen ohjaajana.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone