Jump to content
The library informs: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Cover for Keinulaudalla
Isbn: 978-87-2705-088-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: May 2023

E-book

Keinulaudalla

Voimakas dokumenttiromaani mielen sairastumisesta.

Outilla on kaikki: upea aviomies, ihanat lapset ja nousujohteinen ura televisiossa. Välillä menee liian lujaa, ideoita pursuaa ja rahaa kuluu. Välillä sängystä ei pääse ylös päiväkausiin, ja aviomies Aaron joutuu ottamaan yksinhuoltajan roolin harteilleen. Ruuhkavuodet todella vaativat veronsa, mutta sellaistahan se kaikilla on. Vai onko sittenkään?

Lopulta Outi päätyy psykiatriselle osastolle lepäämään, toipumaan ja neulomaan sukkaa – ja kerimään samalla auki omaa elämäänsä. Suljetulla osastolla on viimein aikaa pysähtyä ja katsoa taaksepäin.

Kirjailijan omakohtaisiin kokemuksiin perustuvassa romaanissa sukelletaan mielen syövereihin ja kuvataan kaksisuuntaista mielialahäiriötä tarkasti, uskottavasti ja samaistuttavasti. Teos osoittaa, ettei mielen sairaus ole kenenkään syy. Se voi tulla kenelle tahansa elämäntilanteesta riippumatta.Päivi Storgård (s. 1966) on suomalainen kirjailija, toimittaja ja poliitikko. Hän on toiminut televisio- ja radiotoimittajana ja ollut aktiivinen politiikassa.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone