Jump to content
The library informs: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Cover for Baselinvihreää
Isbn: 978-87-2705-077-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: May 2023
Narrator: Maria Kuusiluoma
Length: 12 hours 37 minutes

Audiobook

Baselinvihreää

Kiihkeätahtinen ekotrilleri kansainvälisen maatalousbisneksen häikäilemättömästä maailmasta.

Ekoviljelyyn keskittyvän kansainvälisen ympäristöjärjestön Zean pääsihteeri Carlo Fischer murhataan koetilallaan Alpeilla. Fischerin tietokone on viety, ja pian selviää, että myös Zean korvaamaton siemenpankki on kadoksissa. Onko Fischer pettänyt järjestön ja myynyt siemenet itse? Vai onko murhan ja siemenpankin katoamisen takana jokin monikansallinen suuryritys?

Alkaa kansainvälinen kilpajuoksu aikaa vastaan, kun YK:n juristi ja Zean sihteeri Katariina Hirvi yrittää jäljittää siemenpankkia muiden Zean sisäpiiriläisten kanssa. Tapahtumiin sekaantuvat niin Etelä-Tirolin poliisi, Zean Suomen paikallisjärjestöön soluttautunut tulokas kuin järjestön toimintaa vastustavat salaperäiset tahot. Keneen Katariina voi luottaa?

Baselinvihreää on koukuttava rikosromaani globaalin maatalouskaupan maailmasta, jossa yritykset eivät kaihda äärimmäisiäkään keinoja.Anna Lönnroth (s.1967) on suomalainen kirjailija. Hän on filosofian ja oikeustieteen maisteri ja työskennellyt kirjailijanuran lisäksi kääntäjänä ja tutkijana.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone