Jump to content
Cover for Elämä odottaa, Jonas!
Isbn: 978-87-2706-245-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: May 2023
Narrator: Netta Herranen
Length: 2 hours 36 minutes

Audiobook

Elämä odottaa, Jonas!

Lehmipoika Jonas on kuollettavan rakastunut ihanaan ja omapäiseen Rinaan, mutta tyttö on varattu toiselle. Eikä edes kenelle tahansa vaan Jonaksen lapsuudenystävä Laddielle. Jonaksen on kuitenkin vaikeaa hillitä palavaa rakkauttaan Rinaa kohtaan. Kaikki muuttuu ystävysten elämässä, kun Laddie joutuu onnettomuuteen, ja hänet kiidätetään saamaan hoitoa Mayer Medical Centeriin San Franciscoon. Jonas lähtee mukaan seuraamaan ystävänsä toipumista ja uudessa kaupungissa kohtalo heittää vielä monta mutkaa miesten matkaan. Löytääkö Jonas lopulta elämäänsä rakkauden?

Elämä odottaa, Jonas! on sairaalamaailmaan sijoittuva jännittävä romanttinen tarina.Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja täynnä tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvät sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pääsee todistamaan monia jännittäviä rakkaustarinoita.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone