Jump to content
The library informs: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Cover for Varjojen kartano
Isbn: 978-87-2840-733-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: May 2023

E-book

Varjojen kartano

Jännittävä historiallinen rakkaustarina seuraa nuoren perijättären taivalta

Nuori Ernestine Sten matkaa sveitsiläisestä tyttökoulusta takaisin Suomeen ja Helsinkiin kenraali-isänsä kuoltua. Hänellä ei enää ole ketään elossa olevaa perheenjäsentä, ei edes kotia. Onneksi Ernestinen apuna on lempeä tuomari Kajander, joka lupaa huolehtia Ernestinestä ja hänen mittavasta omaisuudestaan. Ernestine muuttaa Kajanderin maalaiskartanoon, mutta jo pian alkaa tapahtua omituisia asioita. Kun Ernestine löytää kuolleen rotan sängystään ja uhkaavan viestin peiliinsä kirjoitettuna, on selvää, että joku ei halua Ernestinen jäävän kartanoon.

Samalla Ernestinen mieltä myllertää myös uusi tuttavuus, omanarvontuntoinen tilanhoitaja Kurt Vornanen. Tapahtumat saattavat heidät yhteen aina uudestaan, ja miehen röyhkeys saa Ernestinen närkästymään kerran jos toisenkin. Jos Ernestine on jäävä kartanoon, joutuu hän vielä monesti tekemisiin Kurtin kanssa, mutta voivatko kaksi näin erilaista ihmistä löytää yhteisen sävelen?

Varjojen kartano on sykähdyttävä rakkaustarina täynnä jännitystä. Se on julkaistu alun perin nimellä Minna Skog.Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

Seurapiirejä ja suuria tunteita on sarja ihastuttavia historiallisia rakkaustarinoita.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone