Jump to content
Cover for Hard Land
Isbn: 978-95-2364-336-9
Publisher: Aula & Co
Category:
Novels
Accessible since: June 2023

E-book

Hard Land

Sinä kesänä kaikki muuttui.

Missouri vuonna 1985. Viisitoistavuotias Sam menee kesäksi töihin vanhaan elokuvateatteriin päästäkseen pois kotinsa ahdistavasta ilmapiiristä. Yhden lumotun kesän ajaksi kaikki muuttuu paremmaksi. Hän saa uusia ystäviä, rakastuu ja löytää kotikaupunkinsa ihmeet. Ensimmäistä kertaa elämässään hän ei enää ole mitäänsanomaton ulkopuolinen. Kunnes hänen on pakko kasvaa aikuiseksi.

Hard Land on kumarrus 1980-luvun aikuistumisesta kertoville elokuville, kuten Stand by Me ja The Breakfast Club. Romaanin on suomentanut Raimo Salminen.

Benedict Wells (s. 1984) on tämän hetken suosituimpia saksalaisia kirjailijoita. Hänen teoksiaan on käännetty 38 kielelle. Vuonna 2019 ilmestynyt Yksinäisyyden jälkeen, kasvutarina sekin, oli arvostelu- ja myyntimenestys myös Suomessa.

Edellisestä teoksesta sanottua:

”Yksinäisyyden jälkeen on viimeistä piirtoa myöten laaturomaani.” – Helsingin Sanomat

”Mitä kaunein ja tasapainoisin teos – tekstiltään soljuva ja sisällöltään monikerroksinen, tunnelmaltaan levollisen pohdiskeleva.” – Kulttuuritoimitus

”Yksinäisyyden jälkeen on tyylikäs, herkkä ja syvällinen. Se on viisas teos täynnä hiljaista voimaa.”– MaailmankirjatEPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone