Jump to content
Cover for Hämähäkin aika
Isbn: 978-87-2702-719-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: June 2023
Narrator: Antti Jaakola
Length: 13 hours 2 minutes

Audiobook

Hämähäkin aika

Painajaismainen trilleri aloittaa menestyssarjan, jota ei voi ohittaa.

Afroamerikkalainen Alex Cross on Washington DC:n apulaispoliisipäällikkö ja entinen psykologi. Kun Cross määrätään keskeyttämään kahden mustan prostituoidun murhatutkinnan ja keskittymään eliittikoululaisten sieppaukseen, on hän alkuun enemmän kuin ärtynyt. Cross ei kuitenkaan arvaa, mitä hänellä on vastassaan...

Siepatut lapset Maggie Rose ja Michael ovat kadonneet kuin maan alle. Tuntematon sieppaaja vaatii Maggie Rosesta 10 miljoonan dollarin lunnaita. Hän saa rahat – mutta ei vapauta tyttöä. Michael löydetään silvottuna ja murhattuna. Tapaus nousee otsikoihin ja järkyttää koko maata. Juuri sitä kuuluisuudenjanoinen murhaaja haluaa. Alex Cross ja FBI-agentti Jezzie Flanagan yrittävät kuumeisesti etsiä rikollisen käsiinsä, mutta onko jo liian myöhäistä?

Hämähäkin aika aloittaa trillerisarjan etsivä Alex Crossista. Kirjasta on tehty menestyselokuva Tappava seitti, jonka pääosaa näyttelee Morgan Freeman.Yhdysvaltalainen James Patterson (s. 1947) on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Hänen kirjojaan on myyty yli 400 miljoonaa kappaletta. Patterson on Guinness World Record -listalla eniten #1 New York Times -bestsellersijoituksia keränneenä kirjailijana.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone