Jump to content
The library informs: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Cover for Pinkki lentolaukku
Isbn: 978-87-2706-627-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Romance Feelgood
Accessible since: August 2023
Narrator: Senja Rajalin
Length: 7 hours 55 minutes

Audiobook

Pinkki lentolaukku

Mitä kaikkea voikaan tapahtua, kun uskaltaa hypätä tuntemattomaan?

Sanni hakee elämälleen suuntaa ja asuu tätinsä vaateliikkeen yläkerrassa. Hän on saanut uuden työpaikan, ja orastava suhde Mikaan tarvitsee enää pientä avustavaa tönäisyä muuttuakseen oikeaksi parisuhteeksi. Käännekohdaksi suunniteltu romanttinen yllätys lentokentällä osoittautuu kuitenkin valtavaksi virhearvioksi.

Lentokenttäfiasko saa uuden suunnan, kun Sanni tunnekuohuissaan törmää tuntemattomaan pukumieheen – tai pikemminkin tämän räikeän pinkkiin lentolaukkuun. Kun mies tekee Sannille yllättävän tarjouksen, päättää Sanni vastoin kaikkia odotuksia suostua. Mitä hävittävääkään hänellä on? Loukatun naisen hetken mielijohteesta alkanut seikkailu vie Sannin Oslon kautta Vaaranpohjan pikkukylään, järjestyksenvalvojaksi suljettuihin seurapiirijuhliin ja saa pohtimaan, onko kukaan enää se, joka väittää olevansa.

Pinkki lentolaukku on valloittava tarina täynnä vauhtia, romantiikkaa ja odottamattomia juonenkäänteitä.Marja Kuuselaa ovat aina kiehtoneet tarinoiden lisäksi vanhat talot, villiintyneet puutarhat ja menneiden vuosikymmenten lumo. Jotain niistä on usein hänen nykyaikaan sijoittuvissa kirjoissaankin, samoin vintagekuvauksen harrastamisessa kameran molemmin puolin. Haaveissa siintää patikointi Hadrianuksen muurin viertä jonain usvaisen harmaana syyspäivänä.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone