Jump to content
The library informs: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Cover for (Älä) tule tänne
Isbn: 978-87-2709-199-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: August 2023
Narrator: Susa Saukko
Length: 10 hours 51 minutes

Audiobook

(Älä) tule tänne

Murhamysteereitä, suuria unelmia ja sairaalan valtapeliä 1940-luvun Savonlinnassa.

Adina Lujanen on kirurgi ja nainen, eikä yhdistelmää pidetä suuressa arvossa edes silloin, kun lääkäreistä on huutava pula. On vuosi 1944 ja marraskuu, jolloin Lapissa soditaan, mutta etelämmässä on jo rauhallisempaa. Savonlinnan yleiseen sairaalaan menneisyyttään paennut Adina yrittää pitää yllä unelmiaan, vaikka ilmapiiri on kaikkea muuta kuin kannustava. Kun terävä nainen huomaa jonkin olevan pahasti pielessä, hänen on tehtävä kaikkensa saadakseen työtoverinsa uskomaan vaistoihinsa ja ammattitaitoonsa.

Selittämättömät kuolemantapaukset niin potilaiden kuin henkilökunnankin joukossa alkavat kasaantua, ja pian kukaan ei voi kieltää sitä, että sairaalassa riehuu sarjamurhaaja. Poliisi saapuu paikalle asiaa selvittämään, mutta onko virkavallallakaan puhtaat jauhot pussissa? Kuka oikein saattaa porukkaa manan maille, ja minkä takia? Kun verkko kiristyy ympärillä, on Adinan selvitettävä, keneen hän voi luottaa.Anne Frost (s. 1957) on suomalainen kirjailija, joka kirjoittaa suomalaisesta historiasta aiheensa ottavaa jännityskirjallisuutta. Hän on aiemmin julkaissut jännitysteoksia kirjailijanimellä A. M. Frost yhdessä miehensä Matti Frostin kanssa.

Adina-sarjassa seurataan kirurgi Adina Lujasta 1940-luvun Suomessa. Kuolemantapaukset, murhat, rikokset ja salaperäisyydet kietoutuvat yhdeksi vyyhdeksi, jonka selvittämiseen tarvitaan Adinan salapoliisitaitoja.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone