Jump to content
Cover for Neljä valkoista koiraa Santiagon tiellä
Isbn: 978-87-2711-866-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: October 2023
Narrator: Elina Vehkaoja
Length: 8 hours 27 minutes

Audiobook

Neljä valkoista koiraa Santiagon tiellä

Valloittava tarina onnellisuuden etsimisestä, kohtaamisista ja kävelemisestä.

Julia on valmistunut työttömäksi lastentarhaopettajaksi, ja avioliittokin on karilla. Hän hakee elämälleen uutta suuntaa Valamon luostarin retriitillä mutta löytääkin itsensä hetken mielijohteesta Le Puyn pyhiinvaellusreitiltä Etelä-Ranskasta. Edessä on 800 kilometriä kävelyä.

Matkallaan Julia tutustuu muihin vaeltajiin, joilla kaikilla on omat syynsä vaellukselle. Tutuimmaksi tulee komea kreikkalainen munkki Athos-vuorelta. Vaellus etenee proosallisesti kilometri kilometriltä, säässä kuin säässä, etapista ja majapaikasta toiseen. Toisaalta aikaa on loputtomasti pohdiskelulle, ystävyydelle ja yksinäisyydellekin.

Neljä valkoista koiraa Santiagon tiellä on hyvän mielen vaellustarina, joka kannustaa henkiselle matkalle – tapahtui se sitten kävellen tai omassa mielessä.

Mirja Kärnä on suomalainen kirjailija, yrittäjä ja kauppatieteiden maisteri. Kärnä on tehnyt lukuisia pitkiä vaelluksia Euroopassa ja kävellyt muun muassa lähes 4000 kilometrin matkan Suomesta Espanjaan. Hän työskentelee henkisen älykkyyden asiantuntijana.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone